Oltottként már te is jobban tapasztalod az új variáns (Pirola a neve) által okozott tüneteket, mint a környezeted oltatatlanjai?
A CDC ("az amerikai ÁNTSZ") szerint ez a helyzet.
A VG tájékoztatása szerint:
Várod már az új oltást, hogy az majd segít ezen?
Nem.
Egyébként hányszor kérdezed ezt ma meg?
"Te nem tudsz szöveget ertelmezni se :D."
. Te nem tudod értelmezni, amit kérdeztél:
"Oltottként már te is jobban tapasztalod az új variáns (Pirola a neve) által okozott tüneteket, mint a környezeted oltatatlanjai?"
Vagyis azt állítod, hogy az oltottak könnyebben megfertőződnek, mint az oltatlanok. De ez így nem igaz, ahogyan arra feljebb rámutattam.
De ok, akkor ez csak akkor az oltottakra érvényes. Akik felvetésed szerint tapasztalják, hogy az új variánsra érzékenyebbek, mint... kik is?
Te nem tudod értelmezni, amit írtam. Mindegy, mert ha tényleg érdekelne a téma, akkor a beszólogatás helyett érdemben reagálnál.
Nyilván nem véletlen, hogy erre nem vagy képes...
Akkor nézzük a forrást, amit a vg.hu nem ért, és te sem.
"BA.2.86 may be more capable of causing infection in people who have previously had COVID-19 or who have received COVID-19 vaccine"
"May be" Azaz lehet. De az is lehet, hogy nem. A másik dolog, ami ordító módon hiányzik a mondatból, az a mihez képest. Szerinted az oltatlan, eddig barlang mélyén élő sosem fertőzöttekhez képest. Szerintem meg a korábbi, kevésbé fertőzőképes variánsokhoz képest.
"With only nine sequences detected, it is too soon to know how transmissible this variant is. "
Ezt a variánst eddig kilenc(!!!) esetben mutatták ki. Ebből a mintából érdemi következtetést a fertőzőképességre levonni botorság.
A CDC-re egy rossz szót sem szóltam. Annyira nem, hogy a fenti idézetek tőlük származnak.
Csak olvasni kellene tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!