Miben vigyek vizeletet holnap?
Figyelt kérdés
Nincs itthon semmi gyógyszeres üveg, műanyag zárható tetővel. Még sosem jártam így, de tényleg nem találok semmit. Múltkor egy hidratáló krémes dobozt mostam ki, és abban vittem, de most az sincs. Szérumos üvegcsém van, viszont azt kimosni nem tudom, mert pici rajta a nyílás, na meg a pisi fele félre menne.
Reggeli vizeletet kellene vinnem, így nem tudok elmenni venni patikában, mert addig nem bírnám ki… 21L
2023. aug. 28. 22:49
2/10 anonim válasza:
Felfázásra mióta vesznek vizeletet?
3/10 anonim válasza:
Mini éthordó? Vagy ilyen kicsi befőttesüveg? Amúgy ha fórró vizet töltesz 0,5 literes műanyag ásványvizes palacka akkor összemegy, bár nem tudom menynire éri meg ezzel szórakozni.
4/10 anonim válasza:
Amúgy ha reggel beleipislsz egy befőttesüvegbe, aztán elmész a patikába és áttölöd?
5/10 anonim válasza:
Amúgy nem nagyon szeretik az ilyen life hack megoldásokat. Valahogy ezt bekkeld ki és a helyedben kb 5 db vizeletes tárolót vennék , hogy legyen otthon ha kell.
6/10 anonim válasza:
Így történt hát, hogy sose tudjuk meg mibe vitte ... :D
7/10 anonim válasza:
+ még talán ma is keresi ha meg nem halt. Bocsi
8/10 anonim válasza:
Befottesuveget anno forraltuk, hogy steril legyen. Gyogyszertarban nem adnak speci tartalyt erre valot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!