Mennyi időt kell várni 2 antibiotikum kúra között minimum?
Ja bocsi véletlen irtam, amugy tudom h a virusok ez élő és az élettelen között vannak, csak gazdaszervezeten élősködve képesek fennmaradni és Rns van bennük, tehát nem lehet kiiktatni őket Ab-vel na biosz szakos vagyokxd
Na igazábol mind1, amugy érdekes hogy ha elözö is ezt irta volna akkor benne lettek volna rokonértelmű szavak az enyémmel, de csak egyet találtam : buta.
aha tényleg:D
ezért tartunk ott ahol tartunk, mert ennyi antiszociális ember él itt és veritek a melleteket hogy ti aztán tudjátok, de ha valaki itt tudna valamit talán leirta volna, ehelyett persze én vagyok a buta aki talán kockáztat is.
De már nem aktuális a kérdés. köszönöm minden kedves válaszolónak...hadd számoljam össze ezek számát :)
Nos, én meg pszichológia szakos vagyok és úgy látom, hogy nagyon okosnak tartod magad, Mr ikszdé!Vagy inkább Mr gugli?
6,879,648,816 ember él a földön, és jelenleg a túlnépesedés a legnagyobb antiszociális tevékenység!
Kezdj el te tenni ellene, és ne szaporodj, ha lehet, okés?
Ja és azt is látom, hogy az a jó ha a birkák szaporodnak, akik lenézik 'társaikat', hogy a végén az egész föld egy elenszenves hipnotizált golyó legyen Nekem ez is jó. :)
De ha lehet én szaporodok hogy legyenek még ellenszegülők is, mert az is kell. :DDD
Jó, akkor köszönöm tanácsod, légyszíves mondj még 1 olyan gyógyszert amitől 3nap alatt meggyógyulok, és ígérem soha nem veszek antibiotikumot a számba :DD
Amúgy tényleg, egy jól működő társadalomban nincs szükség ellenszegülőkre, csak hogy ez a társadalom sosem működött jól,és nem is fog sosem, mert valaki mindíg elnyomásba kényszerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!