Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi időt kell várni 2...

Mennyi időt kell várni 2 antibiotikum kúra között minimum?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 08:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te részedről butaság, hogy nem tudod h az antibiotikum nem hat a vírusfertőzésre, csak a baktériumokra.
2010. okt. 23. 17:04
 12/18 A kérdező kommentje:

Ja bocsi véletlen irtam, amugy tudom h a virusok ez élő és az élettelen között vannak, csak gazdaszervezeten élősködve képesek fennmaradni és Rns van bennük, tehát nem lehet kiiktatni őket Ab-vel na biosz szakos vagyokxd

Na igazábol mind1, amugy érdekes hogy ha elözö is ezt irta volna akkor benne lettek volna rokonértelmű szavak az enyémmel, de csak egyet találtam : buta.

aha tényleg:D

ezért tartunk ott ahol tartunk, mert ennyi antiszociális ember él itt és veritek a melleteket hogy ti aztán tudjátok, de ha valaki itt tudna valamit talán leirta volna, ehelyett persze én vagyok a buta aki talán kockáztat is.

De már nem aktuális a kérdés. köszönöm minden kedves válaszolónak...hadd számoljam össze ezek számát :)

2010. okt. 23. 18:05
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Nos, én meg pszichológia szakos vagyok és úgy látom, hogy nagyon okosnak tartod magad, Mr ikszdé!Vagy inkább Mr gugli?

6,879,648,816 ember él a földön, és jelenleg a túlnépesedés a legnagyobb antiszociális tevékenység!

Kezdj el te tenni ellene, és ne szaporodj, ha lehet, okés?

2010. okt. 24. 02:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem tartom okosnak magam, csak nem tartom butának, nem googlerol szedtem amit leirtam, igazábol fogalmam sincs mi van ott erről, de ahogy teccik, akkor buta vagyok, és itt az összes válaszoló aranyos és kedves :) Így is jó, nekem aztán teljesen mind1 :D De köszönöm nincs szükségem több segítségre, igen, szeretném hátráltatni a saját előbbrejutásom. :) Tényleg nagyon hasznos amit irtok, de inkább szeretnék buta maradni, igen. :))
2010. okt. 24. 12:35
 15/18 A kérdező kommentje:

Ja és azt is látom, hogy az a jó ha a birkák szaporodnak, akik lenézik 'társaikat', hogy a végén az egész föld egy elenszenves hipnotizált golyó legyen Nekem ez is jó. :)

De ha lehet én szaporodok hogy legyenek még ellenszegülők is, mert az is kell. :DDD

2010. okt. 24. 12:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki kit néz le. De nem is ez a lényeg, hanem hogy el kell ítélni bizonyos viselkedésformákat. Egy jól működő társadalomban semmi szükség ellenszegülőkre. Az antibiotikumok szedése pedig nem csak a saját szervezeted ellen merénylet, de ezt ha eddíg nem fogtad fel, akkor leírhatjuk még húszszor is.
2010. okt. 25. 12:26
 17/18 A kérdező kommentje:

Jó, akkor köszönöm tanácsod, légyszíves mondj még 1 olyan gyógyszert amitől 3nap alatt meggyógyulok, és ígérem soha nem veszek antibiotikumot a számba :DD

Amúgy tényleg, egy jól működő társadalomban nincs szükség ellenszegülőkre, csak hogy ez a társadalom sosem működött jól,és nem is fog sosem, mert valaki mindíg elnyomásba kényszerül. :)

2010. okt. 25. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Ott a pont kérdező :)) Én sem értem miért ugrik Neki a sok birka annak aki kicsit máshogy viselkedik.Az orvos sem állapítja meg sokszor hogy mire adja az antibiotikumot hanem ha nem használ adja akkor a vírusölőt...ha maradt még előzőből és még nem járt miért ne vehetné be?Én is gyógyszerellenes vagyok alapból de az agresszív meg ignoráns rögtön támadó emberek még jobban idegesítenek.
2018. márc. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!