Allergia vagy vmi komolyabb lehet? 2 hónapja megfázásos tüneteim voltak, nem mentem dokihoz,1 hét alatt enyhült a torokfájás, az orrdugulás viszont megmaradt.
Figyelt kérdés
Múlt héten megint lebetegedtem (hozzáteszem évekig semmi bajom nem volt!) már nincs komolyabb de a dugulás ocvábbra is fennáll. Csak orrsprayvel tudok létezni és ez aggasztó! Függővé váltam, nem tudok aludni se nélküle.
A nyakamon fürjtojásnyi duzzanatok már kezdenek visszahúzódni de félek h ez komlyabb mint egy megfázás.
Régebben voltam CT-n nincs se polypom semmim. Allergiateszt negatív.. hová menjek? Milyen szakorvoshoz??
2010. okt. 14. 18:53
1/1 anonim válasza:
Haziorvos fog tovabb kuldeni, a tuneteid alapjan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!