Ez lehet HIV tünet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 éves férfi vagyok. Január végén volt egy alkalmi kapcsolatom egy prostival.ahol óvszerrel hüvelyi közösülés történt és övszer nélkül orális szexet kaptam. Utólag visszagondolva volt egy furcsa izom/izületi fájdalmam ami azt jelentette hogy mikor felemeltem a karom akkor fájdalmat éreztem,de már nem emlékszem hogy pontosan hány napig de nagyon max 3 , de abban sem vagyok biztos hogy az említett esemény után vagy előtt volt e,de olvastam hogy ez az egyik jele lehet a HIV-nek. Valamint az elmúlt fél évben jó pár kilót fogytam látszólag különösebb ok nélkül,illetve annyi történt hogy előtte elég sok fehér kenyeret fogyasztottam,de az elmúlt hónapokban szinte a 0-val egyenlő mennyiséget vagy legalábbis nagyon keveset,de gondolom ez önmagában nem elég ok arra hogy 97-98 kilóról már csak 90 vagyok. Amit még furcsállok hogy pár hete megjelent a hónaljamban egy csomó ,ami már mintha kicsit kisebb lenne,de még mindig kicsit tapintható , valamint ez már csak lehet ilyen pszichés valami de mintha mostanság jobban izzadnék hónalj tájékon kisebb fizikai aktivitás után is.Egyébként a többi ismert HIV tünetetet ha jól emlékszem nem tapasztaltam,vagyis nem voltam sem lázas,se nem fájt a torkom nem volt nyirokcsomó megnagyobbodás ,sem hasmenés stb. Ja és még annyi hogy a fejbőröm elég gyakran viszket . Az általam leírtak alapján kell a HIV-től félnem? Köszönöm előre is a választ/válaszokat.2023. júl. 6. 00:22
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, de egy tesztet csináltass, akkor megnyugszol te is.
2/2 anonim válasza:
A HIV sokáig, akár évekig semmit nem csinál benned. Majd később jelentkezik daganatok képében ok Kaposi szarkoma, akkora már tropara válsz. Az elején nincs tünet, lehet H valami megfázásos valami lehet a kezdetben, a legjobb ha tesztelsz HIV ponton, ott ingyenes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!