Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez szerintetek mi lehet és...

Ez szerintetek mi lehet és mikor javulnak a tüneteim majd?

Figyelt kérdés
Már negyedik napja betegeskedek. Első nap kicsit fáztam és gyengének éreztem magam de azt hittem először buli utáni fáradtság második nap ez fokozódott és ekkor már lázam is volt. Ami nem csökkent másnapra sem. Utána volt amikor 39,1 lett belőle. Most pedig valami nehézséget is érzek a torkomba, meg fáj is nagyon fáj a gyomrom olyan gyenge vagyok, hogy szinte megfordulni sem tudok. Szedtem be anti-biotikumot, cataflamot. Milyen a torokfajas elleni gyogyszert ajanlotok ami van olyan jo mint a dolo angin amit itt nalunk nem kapni? Miért leszek csak egyre rosszabbul omikronos lettem talán vagy mi. A harmadik, utso vedoltasomat tavaly januarba kaptam meg az mar nem ved meg?

2023. jún. 6. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért vettél be anitbiotikumot? Nem lehet csak úgy megmaradt gyógyszer bevenni orvosi utasítás nélkül... Arról nem is beszélve, hogyha covid lenne az vírus fertőzés, tehát nem ér semmit az antibiotikum, sőt...
2023. jún. 6. 14:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Ugye ártani nem fog azért az anti-biotikum ha valami vírus is az? Az a baj, hogy nem lehet megállapítani, hogy ez bakteriális vagy vírusos fertőzés. Orvosnál is voltam de nem mondott semmit erről.
2023. jún. 6. 19:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ma reggel percenként mintha valami morgó, zúgó hangot adott ki a tüdöm körül valami
2023. jún. 6. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt a morgó, zúgó hangot jelezd a HO-nak. Én is beteg vagyok, tuti h nem Covid, amit meg is erősített a tüneteim alapján a Ho. Nekem, Azi sandost írt fel. Eléggé f@sul vagyok, és még csak most jön a java.🙄/ bár azt mondta a Ho, h kb 4-5 nap.
2023. jún. 8. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!