Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Életem eddigi legerősebb...

Életem eddigi legerősebb torokfájása ellen mi lehet jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tegnap reggel kezdtem el érezni, hogy fájdogál a torkom. Éjszaka már annyira fájt, hogy aludni sem tudtam, minden nyelés alkalmával mintha kést hasítanának a torkomba, szájpadlásomba. Éjszaka kezeltem Strepfen direkttel, befújtam illetve Flector port használtam, nagyon keveset segített. Reggel indultam az orvoshoz, de csak az asszisztens ért rá és kaptam Cefzil antibiotikumot, amiből már bevettem egyet, viszont még mindig annyira fáj, hogy reggel óta másodjára sírtam el magam, egyszerűen félek minden nyelés előtt, enni és inni nem is tudok. Az lenne a kérdésem, hogy van-e tapasztalatok alapján bármi, ami akár egy kis ideig elzsibbasztja vagy bármi? Nagy a fájdalomtűrő képességem, de ez az érzés borzasztó.

Köszönöm a válaszokat!

2023. jún. 5. 09:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Lizin C tablettat vegyel ( Dr.Aliment) ha erzed,hogy faj a torkod nagyobb dozisban is bevehetsz reggel 2 db-ot, delben 2 db, es este is 2db.

En amikor erzem kezdödik a mandulagyulladasom... bekapok egyböl 3at is. Ha idöben elkapom, nagyon sokat segit.

De altalanos immunerösitönek, napi 1 db is nagyon hatasos.

2023. jún. 6. 06:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Szopogatò cukorka fàjdalom ellen Gyògyszertàrban lehet kapni! Méz is kedvezôen hat a gyulladàsra!
2023. jún. 6. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!