Jövőhéten kapom meg a 6. dózist a Pfizer vaccinából, szerintetek mostantól életünk végéig kell adni a búsztert?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ugye a kezdő oltás kettő volt, és azóta búszterezi magát mindenki félévente, és ezért múlt ez a fertőzés. Szerintetek meddig kell még beadatni ezt a csodaszert?2023. máj. 20. 21:09
1/21 anonim válasza:
Még mindig vannak ilyen agyhalottak akik adatják ezt a fost? Egyszer sem adattam be semmit a mai napig nem voltam COVID-os, vagy ha voltam is akkor tünetmentesen. Olyan ellen meg nem védekezek amin átesek észrevétlenül.
2/21 anonim válasza:
A mellékhatások tekintetében beszélhetnél az orvosoddal.
3/21 anonim válasza:
Mi? Van 6.? Nekem 3 van, a 3. a családomnak azért kellett, mert olyan országba utaztunk, ahol kérték, ha x idő eltelt a második óta, és mivel csak nekem nem telt el az a bizonyos idő, én is beadattam.
5/21 Koplárovics Béci válasza:
Erősen troll kérdésnek tűnik, jár a krumpli!
6/21 anonim válasza:
Troll kérdés. Nem értem a konteósok miért próbálják ennyire meglovagolni ezt a kovid témát, amikor már rég vége van. Vagy mindig kell valamit találni amitől lehet rettegni vagy ellenállni?
9/21 anonim válasza:
Hát, nem értem. Én 4-et kaptam és a 4. után 2 hónappal átestem a covidon igen gyenge felsőlégúti kórság formában (csak fejüregi duzzanat). Azóta megint volt valami nyavalya, a nyakamat alig tudtam fájdalom nélkül mozgatni, de ez lehetett valami kullancstól elkapott és ideggyulladást okozó izé is, mert a felkaromon a könyököm felett volt egy kis kullancs, amit csak pár nap után vettem észre. Ezek után nekem nem kell több covid oltás, ha már át is estem rajta.
10/21 anonim válasza:
Rosszul tudod, ha mar trollkodsz. Masodik booster volt, nem mindenkinek jart az se. Muvelodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!