Kinek milyen természetes gyógymódok segítettek a Helicobakter pylori ellen?
Nem gondolnám, hogy lennének erre természetes gyógymódok, mivel magát a problémát is csak 1983-ban fedezték fel.
Vannak az eradikációra jól működő, kipróbált szerek, aki kimutatta a baktérium jelenlétét, biztos tud segíteni a kezelésében is.
Azt olvastam, hogy a gyömbér is jó, valamint a brokkoli, csak abból naponta 1,5 kg-mal kellene enni, hogy extra hatása legyen.
Egy pár napja olvastam a Masticha jótékony hatásáról a Helicobakter ellen:
Ha meg netán már fekélyt okozna akkor a következő megoldások jöhetnek esetleg szóba:
A 2. vagyok. Apukámnál sajnos nemrég diagnosztizálták a Hp-t, és még négyféle antibiotikummal is alig tudták kiirtani nála a baktériumot, úgyhogy most szednie kell egy második dózist.
Úgyhogy sajnos nem hiszem, hogy természetes anyagokból az ember képes olyan mennyiséget bevinni a szervezetébe, amivel észrevehető hatást tud elérni.
A gyömbér meg hasonlók nagyon jó dolgok, de inkább csak megelőzésre. Ha valakinél már durván elszaporodott a baktérium, akkor ezek szerintem nem hoznak látványos javulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!