Miért nem adja ide az antibiotikumot?
Egy gyerekkorom óta ismert jó ismerősöm gyógyszertátban dolgozik és mentem volna, hogy adjon már vény nélkül antibiotikumot, de nem ad, egyszerűen nem lehet meggyőzni. Rendesen megvásárolnám, csak nincs felirva, és nem adja ki vény nélkül nekem sem. Azért kellene, mert lebetegedtem, köhögök, lázas vagyok, bakteriális fertőzés miatt kiírt az orvos 10 szem antibiotikumot napi 2x 5 napra. Beszedtem, letelt az 5 nap. Nem gyógyultam meg. Nem jó az antibiotimum. Elmentem az orvoshoz, hogy írjon fel másikat, erre azt mondta, hogy nem ír fel mert beszedtem 10 darabot 5 nap alatt és nem szabad szedni egy darabig antibiotikumot. Az ügyeletre mentem, hogy írjon fel, de nem ír fel, én hülye ,mert elköppintettem magam, hogy most szedtem 5 napig a háziorvos miért nem ír fel. Azt mondta, a háziorvos ès ügyelet is, hogy majd magamtól meggyógyulok. Ez nem így működik.
Most mindenképp így akarok vásárolni antibiotikumot, ahogy írtam, de nem ad a gyógyszerész, hiába ismerős. Miért?
Te nem a legelesebb kés vagy a fiókban, az biztos.
Mindenesetre nekem tetszett a mese. 😂😂😂
Ezek szerint nem bakterialis fertozesed volt, ezert nem hatott.
Innentol kezdve fejre is allhatsz, beszedheted a vilag osszes antibiotikumat, akkor se fog mukodni.
Meg fogsz gyogyulni, csak ne pattogjal, talan ha az ismerosod meg az orvosok basztatasa helyett a seggeden maradnal, par nap es semmi bajod nem lenne.
Kérdező, maradtál volna pár napig az ágyban a patika, meg az orvos, meg az ügyelet látogatása helyett, és máris jobban lennél.
Fölösleges és káros is úgy bekapkodni az antibiotikumot, mint a tik-tak cukorkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!