Mi lesz így velem, nagyon nagy a baj?
Figyelt kérdés
Tegnap óta 38 feletti magas lázam van, fájnak a végtagjaim, kicsit köhögök és nagyon nem vagyok jól, de mi lesz így velem? mi lehet ez?2023. márc. 4. 10:13
1/3 anonim válasza:
Szerintem megfáztál. Nekem ezek segítettek: algopirin, meleg tea, akár egy zuhanyt is vehetsz és mindenképpen hív fel az orvosod hátha felír valami gyógyszert ami segít.
Jobbulást
2/3 anonim válasza:
Amikor covidos voltam, akkor 40 fokos lázam volt 3 napig. Nyugi, túléled. De a minap megfáztam, akkor is 38 fokos láz 2 napig. Végig aludtam és próbáltam sokat inni. Meg aszkorbinsavat ittam. Segített. Neked is ezt tanácsolom: sok folyadék, C-vitamin, rengeteg alvás. A lázadat 39 felett kezdd el csillapítani, addig ne, a láz gyógyít, hiába baromi kellemetlen, így öli meg a tested a bacikat/vírusokat.
3/3 anonim válasza:
Már megdőlt az elmèlet, hogy x celsiusfokos testhő fölött lehet csak lázat csillapítani. Nyugodtan vegyél be algopyrint vagy más, neked bevált láz- és fájdalomcsillapítót, igyál sok folyadékot, meleg teát, vegyél be vitamint ha jónak látod bevenni, a lényeg hogy pihenj eleget, és a dokidat sem árt felhívni azért. Jobban leszel pár nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!