Megcsináljátok ezt a kisérletet, csak 2 perc, mit tapasztaltok?
Csak az van, hogy megijedtem, ugyanis a fürdőkádban ültem, és unatkoztam, és elkezdtem a fejemet jobbra, és balrra dönteni, teljesen ugy, hogy a fülem a vállamat érintette. Közben a falra néztem, ami szemben volt velem, de nem néztem egy fix pontra, csak néztem. Szóval amit nagyon gyorsan, jobbra, és balra ingattam a fejem, észrevettem, hogy a kép igy ugrál, de nem láttam ahogy átfordul maga a látóterem, inkább mintha egyik pillanatban jobbra lenne ferdítve, másikban balra. Szóval nincs ilyen átmenet, h fordul a kép, hanem vagy jobbra állt vagy balra. Ha jobbra ingattam a kép balra állt, ha balra, akkor meg jobbra. Próbáljátok ki ugyanezt, csak a monitorral, nálatok is ezvan, és normális, hogy igy látom a képet, vagy valami bajom van? Mert mostanában tökre parázok h vmi nagy bajom lesz, és igy hirtelen h ezt észrevettem, nagyon megijedtem, hogy ez vmi tünet vagy nemtudoM:S Anyunak mondtam de tök ideges lett, h hülye vagyok.Mert tök olyan volt, mintha az agyam nemfogná fel a képkockákat, vagy vmi ilyesmi.
17/L
Megfájdult a nyakam. :)
Kis szédülésen kívül egyebet nem tapasztaltam.
De majd fürdés közben is megnézem, csak hogy megnyugodj. :)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!