Mit tegyek a bélféreg (cérnagiliszta) ellen?
Nagyjából egy évvel ezelőtt, észrevettem, hogy bélférges vagyok (biztosra tudom, mert láttam a székletemben és a végbelem körül)
Elmentem orvoshoz vele aki a panaszaimra kiírta a Vermoxot, amit be is szedtem..
Székletet is küldött a laborba, aminek az eredménye negatív lett.. amit el sem hiszek mivel láttam a férgeket.
De egyébként nem is értem, hogy kaphattam el amikor mindíg figyelek a higiénára, nagyon gyakran cserélem a pizsamám az ágyneműt,a port is gyakran törlöm,fertőtlenítek a gyümölcsöket is jól megmosom, foghagyma tablettát szedek, vény nélkül kapható parazitex tabletát is szedtem már.
És mégis visszafertőződök állandóan.
Egyszerűen nem tudom mit tegyek még, az orvos se tudom mennyire hisz így nekem, ha a laboreredmény negatív lett..
Ez a kérdés főleg azoknak szól, esetleg akik hasonló cipőben járnak mint én..Van valamilyen végleges gyógymód, sikerült valakinek a véglegesen megszabadulni a visszatérő cérnagilisztától??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!