Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ennyi tisztálkodással eltudom...

Ennyi tisztálkodással eltudom kerülni a fertőzéseket?

Figyelt kérdés
Nincs túl meleg az albérletemben, nincs gáz az egész tömbben ezért hősugárzókkal fűtünk. Zuhanyozni iszonyat kellemetlen ezért csak hajat mosok és szívaccsal megmosom a a fontosabb területeket. Éjjel viszkettek a lábaim és mintha fura lett volna a bőröm érintése ezért megmostam tusfürdős szívaccsal és bekentem testápolóval. Így megfelelően tisztán tartom magam? 22/f
2023. jan. 27. 23:55
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Amíg nem találok egy jó munkahelyet be kell érnem ezzel, megváltozott munkaképességű vagyok és az egészségemen próbálok javítani valamelyest.
2023. jan. 28. 00:54
 12/27 A kérdező kommentje:
Kemény fizikai munkát nem végezhetek, olyat sem ahol a gépek bezavarhatják a szívritmus szabályzómat, és a precíz éles tárgyakkal való dolgozást sem lenne tikkek miatt.
2023. jan. 28. 00:55
 13/27 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen szemét helyért nem lehet 110-et elkérni. Hány négyzetméter? Hol van az az 'itt'? Bérelj csak egy szobát, jobban jársz, ha egy lakásban laksz valakivel, de van fűtés, és folyik a meleg víz. Itt kauciót se kértek?
2023. jan. 28. 00:56
 14/27 A kérdező kommentje:
Kértek kauciót, még nyár elején költöztem ide Sopronba, egymagam élek, de apám elég közel él hozzám, de nem akartam senkivel sem együttélni, személyes térre vágytam.
2023. jan. 28. 01:01
 15/27 A kérdező kommentje:
Négyzetméterre nem tudom így fejből, egy ebédlő rész hűtővel és elektromos tűzhelyel, egy zuhanyzó és a közfolyosón a wc, meg a szobám. De külön rezsi nincs mert minden a bérleti díjban van.
2023. jan. 28. 01:02
 16/27 anonim ***** válasza:
68%
Akkor a felszabaduló kauciót tovább tudod vinni, keress egy lakhatásra alkalmas lakást, mert ez a kiselejtezett orvosi rendelő nem az. Baromian örülhetett a tulaj, hogy talált egy balekot, aki kivette. Ha még fűteni se lehet rendesen meg nincs meleg víz, és mindehhez szívbeteg vagy, akkor tényleg rámegy az egészségedre.
2023. jan. 28. 01:05
 17/27 A kérdező kommentje:
Balekot huh? Amikor kivettem nem volt szó erről, jó volt a víz és még nem közelget a tél sem, aztán jött az hogy nem lesz gáz ezért adtak hősugárzót.
2023. jan. 28. 01:07
 18/27 A kérdező kommentje:
És döglött galamb sem feküdt hónapokon keresztül a dohányzó részen.
2023. jan. 28. 01:07
 19/27 anonim ***** válasza:
57%
Ezt a helyet ott kell hagynod. Egy levitézlett kb 30 nm-es orvosi rendelő kinti WC-vel nem lakás 110-ért. A döglött galamb miatt szóltál a tulajnak?
2023. jan. 28. 01:18
 20/27 A kérdező kommentje:
Említettem a közös képviselőnőnek pár hónapja, azt mondta majd szól a takarító személyzetnek, de ha nem tévedek pont ő halt meg nemrég.
2023. jan. 28. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!