Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szemölcs ellen mit ajánlotok?

Szemölcs ellen mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Próbáltam már verrumamlt,az hatásos volt,de nagyon sokáig tartott a kezelés vele.

Wartnert nem próbáltam,mert nagyon sok rosszat olvastam róla,és patikában sem ajánlottak.

Mi az,ami bevallhat?.

Készítményre gondolok,orvosnál már jártam,ezen a helyen ahol van a szemolcs nem fogyasztanak,hanem otthoni kezelést ajánlanak.

2023. jan. 17. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a lábujjamon van. Több is egymás mellett.

Próbáltam már mindent, de hagyjuk...

Az egyik a vérehulló fecskefű kivonat. Csípte mint az állat, de nem csinált lényegében semmit.

A másik... az házi praktika... szalicil port raktam rá, aztán lekötöttem.

2 nap után leszedtem a kötést, a szemölcs is és sajna a körülötte lévő bőr is hófehérré vált. 1-2 nap múlva le lehetett húzni az egészet.

2023. jan. 17. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem ez olyan helyen van,ahol vékony a bőr,így ezt nem igazán akarom..

Ezért nem vettem tapaszt se,mert tudom,hogy szetmarja a bőrt :/

2023. jan. 17. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha viszonylag könnyen elérhető helyen van, akkor a leégetés sikerrel járhat. Egy gázlángon vörösizzásig felhevített tompa vasszöggel ki lehet égetni. Csak addig fáj, míg az idegvégződések el nem halnak, azt ki lehet bírni. Hasonlóan jó lehet egy elektromos forrasztópáka vége is, az is biztosít 200° feletti hőmérsékletet. Nem vérzik. Én így távolítottam el a talpamról fibromát meg egyéb testrészemről.
2023. jan. 17. 21:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Apád faszat..azt..
2023. jan. 18. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!