Ha durván náthás lettem az elmúlt napokban, biztosra vehetem hogy ezt egy hete egy buszozás alkalmával kaptam el, vagy akárhol máshol is elkaphattam?
Figyelt kérdés
Mert annál a buszozásnál közel ült hozzám valaki, aki elég betegnek tűnt, fújta az orrát meg tüsszentett csomószor, tőle kaptam el valószínűleg ezt? Vagy lehet hogy teljesen máshol kaptam el, valakitől aki tünetmentesen fertőzött?2023. jan. 2. 03:52
1/3 anonim válasza:
Nem veheted biztosra. A nátha eleve nem fertőző betegség, az hogy neki és neked mi bajod van, fogalmad sem lehet.
2/3 anonim válasza:
A nátha nem fertőző beegség? Akkor micsoda?
Vírus okozza. Lehet, hogy akkor kaptad el.
3/3 anonim válasza:
Akárhol elkaphattad, ez azon is múlik, hogy éppen milyen állapotban van a saját immunrendszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!