Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetséges hogy még most fog...

Lehetséges hogy még most fog bedurvulni?

Figyelt kérdés

Elmúlt 1 honapban harmadjara vagyok megfazva.

1 hete kezdődött,itthon voltam jo par napot,majd amikor szagot se ereztem, csináltam egy tesztet: egyertelmu covid.

3 nap alatt helyre jottem, alig voltak tuneteim,csak az a franya kohoges ( hurutos,koptetovel).

Tegnap ota ujra mintha kisse vacakabbul lennék, faj a hatam,mellkasom.

Oxigen szinten 96-99%, mai mellkas rtg negativ.

Holnaputan elataznank 4 napra turazni,pihenni.

Elképzelhető hogy meg most fogok igazan beteg lenni?

Haziorvosom meghallgatott, nem talált semmit.

33/F

2022. dec. 27. 19:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Es mennyi ideig voltal korhazban?

Milyen kezelést kaptal?

2022. dec. 28. 08:48
 12/14 anonim ***** válasza:
7 napig, infúziókat minden nap.
2022. dec. 28. 09:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. dec. 28. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:
37%

Az ellenszer: OGYI13376 KERESSEN RÁ, SZEREZZE BE! HASZNÁLJA A PROTOKOLL SZERINT!

HA NEM LÁTOTT MÉG CSODÁT, AKKOR MOST FOG!

Ha nem hiszi, hogy működik, akkor tapasztaljon! Az megfogja győzni.

Használatakor 1 percen belül már nem fertőz.5-8 órán belül megszűnnek a tünetek (láz, szagvesztés, ízvesztés). 10 óra múlva negatív teszt.

Nincs oltásom, nincs ellenanyagom, nem hordok maszkot, még akkor sem, ha igazolt és tünetekkel rendelkező kovidosokkal találkozom. Mégsem kapom el és nem tudok megfertőzni másokat, mert használom az ellenszert.

2022. dec. 28. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!