Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Volt mostanaban valaki Covidos...

Volt mostanaban valaki Covidos? Mik a tünetei?

Figyelt kérdés
Nem tudok róla, hogy lett e iden új variansa a cocidnak, más tünetekkel, ezért érdekel.

2022. dec. 21. 21:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Harom napja kaphattam el repulon. Tegnap kezdodott, szemgolyo sajgas, furcsa fajdalmak a hatamban, levertseg, laz. Vacogas, aztan nagyon nagy kimelegedes. Ma a masodik tesztem lett pozitiv. Ma is volt laz, kimerultseg, ici-pici torokfajas. Nurofen utan lement, es nagy etvagyam lett.

Amugy harom oltast kaptam, bar az mar reg volt.

Aztan bizom abban, hogy kifele jovok, de ismerem az osszes remtortenetet, ezert idegileg nem vagyok topon.

2023. jan. 23. 20:07
 12/18 anonim ***** válasza:
#11! Bocs, nem kötözködni akarok, de minek oltogattok, ha utána rettegtek tovább? Ezt sose értettem. Én nem oltattam, ugyanígy enyhe tüneteim voltak(kivéve az 1.napot, amikor szörnyű), az orvosom lesz@rt, egyedül élek, gyógyszerem nem volt és van krónikus betegségem is. Szóval minden adott volt egy jó kis rettegéshez, de eszembe se jutott. Minek vilagvégét vízionálni, amíg nincs bajod?
2023. jan. 23. 20:34
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es. Nem zarja ki egymast az oltas es az, hogy lesz, aki mindenhogy meghal. Mikor igy otven evesen fekszem a kis agyamban, hadd gondoljak bele, hogy ej, mi lenne, ha pont most.
2023. jan. 23. 20:41
 14/18 anonim ***** válasza:

#13! Persze, arra gondolsz, amire csak akarsz, nem vagyok gondolatrendőrség.😂 Csak kíváncsi voltam, miért jó ez. Azért a jelentős többség az 50éves korosztályban is túléli, mégse 90.(Egyébként nem sokkal vagyok fiatalabb nálad.) Jobbulást!

2023. jan. 23. 20:46
 15/18 anonim ***** válasza:

Koszi a jobbulast. Amugy ketto kilencven folotti rokonom rossz allapotban, gondozohazban meg az oltasok elott vidaman letudtak, tenyleg olyan sokfele. Aztan az a sok fiatal az intenziven...

Amugy mar elvileg nem felek, az oltasok es a nyitasok utani tomeges megfertozodesek ota tenyleg gyengul a virus. (A kinaiak mindent rossz idoben forditva csinaltak.)

Csak a sors fintora, a pozitiv teszt elott neztem vegig veletlenul, ahogy a 32 eves sportos doktorno szomszedom oxigenpalackkal ugy kisertek be a mentobe, hogy iszonyuan szenvedett, vonaglott, rangatozott, mint egy fuldoklo. Harom ev utan ez igy egymas utan remiszto volt.

2023. jan. 24. 17:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, ez pontosan így van, nem az oltáson múlik. Van egy nagyon kis százalék, aki rosszabbul viseli, mint mások valamiért, ha véletlenül beleesel, akkor úgyse tudsz mit tenni, de ha nem, akkor csak fölöslegesen pörgeted magad. Nekem több olyan ismerősöm volt, családon belül is, akinek nem jött vissza a szaglása. Egyik nap észrevettem, hogy nem érzem a parfümöm. Úgy voltam vele, jó, hát be van dugulva az orrom, persze, hogy nem érzem (sose szokott elmenni náthánál), majd ha elmúlik, visszajön a szaglásom is. Így is lett. Persze tudom, hogy nem azért jött vissza, mert "így döntöttem", de mit értem volna azzal, ha hergelem magam, hogy jaj-jaj, sose fogok már érezni semmit?🤷🏼‍♀️

2023. jan. 24. 18:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Amugy nektek is van-volt olyan, hogy idorol idore olyan melegetek lesz, mintha egy radiator bekapcsolna? Nem laz es nem aggaszt, csak mas betegsegnel ilyenem nem volt, oltas utan egyszer.
2023. jan. 24. 19:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nem emlékszem ilyenre, csak arra, hogy fáztam, amikor belázasodtam De mondjuk én augusztusban voltam, szóval a meleg nem hiszem, hogy feltűnt volna 😂

2023. jan. 24. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!