Ez mitől lehetett? Van valami összefüggés apám rosszullete es az en rosszullétem között?
Sziasztok! Tortenetem röviden a következo: dolgoztunk szokás szerint apámmal majd a semmitől rosszul lett. Haza vittem. Voros lett a feje, nem kapott levegőt, hányt es laza is volt. Beszelni se tudott, mar a mentőket akartam hívni. Ott maradtam vele. Adtam neki gyógyszert, de nem nagyon ert semmit. Kb. 18-24 órán keresztül szenvedett így.
Most jon az érdekesebb rész: mar mikor jobban lett, kikelt az ágyból, ivott-csipegetett. Na megnyugodtam, mar ott is akartam hagyni, mikor engem szinten a semmiből kivert a viz, szedultem, a vérnyomásom az egekben. Es ezt követte masszív 3 napos hányas-koplalas. Hol epèt hol csak azt a nehany korty vizet amit megbirtam inni.
Tehat tudom nehez es fura kerdes, de szerintem ez nem véletlen. Kivancsi vagyok a véleményetekre.
(Jah, gondoltam kajára is, de nem ugyan azt ettük)
Köszönöm.
Virus. De legkozelebb, ha valaki konrketan nem kap levegot, nem tud beszelni, azonnal hivjal mentot, ne hezitalj sokat.
Most ennek jo vege lett, de amugy a legzes, alacsony oxigenszint nem jatek. Meg lehetett volna agyverzes/szivroham is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!