Covid emlékeztető oltás esetén a 3. és a 4. oltás között mennyi időnek kell eltelnie?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 22:40
11/15 anonim válasza:
10 Nem értem minek mikor már az eü dolgozóknak sem kell?Komolyan tátott szájjal mennek a f..erdőbe és aztán csodálkoznak ha gond adódik?
Amúgyis lehet baj bármikor nemha még rá is segít mint amit a 7-es válaszban írtak.Stroke,szívizomgyulladás vagy post covid tünetek hiányoznak?Érthetetlen.Azért mert nem mindenkinek lett baja mivel tudjuk 3 féle van ezekből a vackokból az nem azt jelenti hogy nem lesz másnak.
12/15 anonim válasza:
Baszki, ezek az oltottak már azt se fogják fel, hogy a covid mesterséges, felfújt lufi vírus volt. Simán le lehet követni, hogy a vuhani virológiai laborból jött a képzeletbeli vuhani denevér helyett. Sebaj kérdező, rettegj előre a hamarosan érkező, következő mesterséges pandémiától is. Arra is lesz oltás, ne aggódj.
13/15 anonim válasza:
Nem tudom de végrendeletet azért írj, hátha valami balul üt ki.
15/15 anonim válasza:
Köszi bár nem értem miért lettem 69 % és te 100% XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!