Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Orrpiercing probléma lehet,...

Orrpiercing probléma lehet, ha a hidegtől gyakran folyik az orrom?

Figyelt kérdés

Kicsi orrom van, nagyon könnyen áthűl. Télen tapasztalom leginkább, hogy ha kimegyek a szabadba, jó sokáig törölgetem az orrom. Nem megfázás vagy betegség, nincs egyéb tünet soha, csak a vízszerű orrfolyás.

Neten azt írták, hogy ez szó szerint víz, ami lecsapódik az orr szőrein, és ezt el is tudom képzelni, mert a mennyisége tényleg azt közelíti, csak hát attól még törölgetnem kell, mert zavar.

Septum piercinget szeretnék csináltatni. Ez vajon akadálya? Ha tényleg csak víz, akkor ez mennyire lehet pluszban potenciális fertőzésforrás egy frissen szúrt piercingnek?

2022. nov. 27. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem van piercing az orromban, és tuti nem csináltatnám hidegben :) Nekem szó szerint átfagy az ékszerem, és úgy érzem, hogy lefagy az orrom :D
2022. nov. 27. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy semmire allergiás, akkor tél vége, tavasz eleje ideális hozzá.

De akár most is megcsináltathatod, úgyis meg kell szokni, hogy más úgy orrot törölni. Tapasztalatból tudom :)

Annyi, hogy ápold rendesen és rendszeresen, ahogy a piercer elmondja és nem lesz baja.

2022. nov. 28. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!