1/15 anonim válasza:
2/15 A kérdező kommentje:
Magyar emberek megbetegesedre gondoltam, sajnos a “napi” statisztikat nem talaltam egyik online feluleten sem :/
2022. okt. 28. 19:58
3/15 A kérdező kommentje:
Uhh, latom mar, kikeresem a mi orszagunkat, koszonom szepen :)
2022. okt. 28. 20:00
4/15 anonim válasza:
5/15 A kérdező kommentje:
Nalunk nincs uj megbetegedes, csaj erre voltam kivancsi, mert mintha azokat a tuneteket produkalnam delutan ota
2022. okt. 28. 20:01
6/15 anonim válasza:
Nem igazán értelek. Az aktív esetek között csak a regisztrált fertőzöttek vannak, tehát attól nyilván még lehetsz covidos, ha ma nem regisztráltak új fertőzöttet. Viszont mindenki szarik már bele, mert egyrészt olyan enyhe, mint a nátha, másrészt köztudott, hogy át lett vágva vele az emberiség. Nincs konkrét "covid" tünet, ezer más bajod is lehet, akár egy sima megfázás is. Nem kell túlgondolni.
7/15 A kérdező kommentje:
Csak arra voltam kivancsi, mennyire “tombol” a covid…
Husvetkor ugyanezek a unetek, eletemben nem huzott le ugy az agy, es nem nyomta ugy a fejem semmi mint akkor… sajnos nekem eleg kemeny volt, kaptam gyogyszert hogy hamarabb atlenduljek rajta de 2 hetg alig birtam felkelni….szo szerint
2022. okt. 28. 20:09
8/15 anonim válasza:
Én nem kételkedem abban, hogy rosszul voltál. Viszont a covid már lejárt lemez. Hamarosan lesz még egy mesterséges pandémia.
10/15 anonim válasza:
A menyem volt (ötödszörre, pedagógus), mára kigyógyult, de a fiamon később jött ki és tegnap még pozitiv volt a nyálteszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!