Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A szájherpesz vírus örökre a...

A szájherpesz vírus örökre a szervezetben marad ha elkaptam?

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta fél évenként előjön ami nagyon idegesítő.

Azt hallottam hogy szinte lehetetlen olyan védőoltást készíteni ami elpusztítja.

2022. okt. 27. 01:40
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Igen, örök. És azért jön ki mindig ugyanott mert pont azon helyen van a vírus a szövetekben. Csak azt várja hogy megint kitörhessen pl legyengült immunrendszer/stressz/alváshiány/betegség stb hatására.
2022. okt. 27. 01:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a Telviran tabletta teljesen elmulasztotta. Előtte nekem is rendszeresen előjött, volt olyan, hogy körben tele volt a szám herpesszel. Felnőttkoromban írta fel a doki, nagyon gyorsan elmulasztotta, és azóta nem szokott lenni herpeszem soha. Háziorvossal fel kell íratni.
2022. okt. 27. 03:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Nem a szövetekbe van a vírus, hanem az idegdúcok közé épül be
2022. okt. 27. 07:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, és stresszes időszakban pl ki is jön :(
2022. okt. 28. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Plusz egy a tablettára.

Nekem is párhavonta jött ki, de idén májusban is és júniusban is. Belgyógyászom írt fel rá tabit. A jövőbe nem látok, de azóta nem volt.

2022. okt. 28. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!