Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 33+5 napos várandós vagyok és...

33+5 napos várandós vagyok és fel vagyok fázva. A házi orvosom írt fel 2 fajta gyógyszert is de az egyik hiánycikk ( zinat 250 mg), a másik pedig ( furocef 250 mg )a patikus szerint nincs forgalomban. Mit tudnék felíratni még vele?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy Ti milyen antibiotikumot szedtetek a várandósságotok alatt? Arra gondoltam, hogy összegyűjtenék pár nevet és azzal mennék vissza a gyógyszertárba, megtudni van-e esetleg valamelyik és ha igen, akkor alapból azt felíratni az orvossal.

Köszönöm :)

2022. szept. 21. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És az nem volna egyszerűbb, ha az orvost kérnéd meg, hogy írjon mást? Biztosan ismer alternatívákat... mégis csak orvos - ellenben az itt válaszolókkal 😉
2022. szept. 21. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak az orvos fogja tudni,a patikus nem.Nem mindent lehet ugyanis szedni.Hiába van a patikában,ha azt nem szedheted be.
2022. szept. 21. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:

En monuralt kaptam terhesen, de vizelet alapjan, gondolom neked is azalapjan irtak fel ezeket.

Amugy a kerdezo igazabol csak azt szeretne megtudni, hogy mit lehet egyaltalan kapni es aztan meg nyilvan orvossal megbeszeli es feliratja, mert ezek szerint nincs vele tisztaban, hogy mi kaphato es mi nem. Szoval szerintem nem kerdezett olyan vad dolgot :D

De segiteni tobbet sajnos nem tudok. Talan inkabb a patikustol kene kerni egy listat, ha lehet ilyet es azzal menj vissza az orvoshoz, nyilvan kell lennie benne olyannak, amit szedhetsz.

2022. szept. 21. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
38 napos?
2022. szept. 21. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
4-es, ne írj marhaságokat jó? Vagy nézz utána, ha nem tudsz valamit.
2022. szept. 25. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!