Ettől lehet bajom? Többi lent
Figyelt kérdés
Megettem egy szelet kétnapos rántott húst, és az utolsó falatnál éreztem, hogy picit sósabb, levesebb mint a többi helyen. Ebből lehet bajom? Lehet hogy ott már romlott volt?2022. szept. 3. 18:46
11/12 anonim válasza:
#9 nem arról szól, hogy hülye kérdéseket teszünk fel, hanem arról, hogy értelmes kérdéseket teszünk fel :D
Persze hülye kérdést is feltehetsz, arra ott az Egyéb kérdések > Humor kategória, de azokat nem gondolják komolyan.
Nem is azzal volt a baj, hogy buta kérdést tettél fel, és nem is azzal, hogy komolyan gondoltad, hanem azzal, hogy miután #1 (ugyan nem írta le, hogy "semmi bajod nem lesz tőle és hülyeséget írtál", de a "Bele fogsz halni"-val ezt akarta kifejezni, és egy átlag ember vette volna a lapot) megválaszolta a kérdést egy peppnyi humorral, te ebből a három szóból leszűrted, hogy ő bizony iskolázatlan és buta :DD
12/12 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy hogy mit írtok, tárgytalan, ugyanis jól vagyok! :-) Hurrá! Bár jobb, ha gyorsan elhagyom ezt az oldalt mielőtt rosszul leszek.
2022. szept. 4. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!