Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha valaki túl gyakran közösül...

Ha valaki túl gyakran közösül óvszer nélkül idegen lányokkal az előbb utóbb megkapja a HIV-et?

Figyelt kérdés
Magyaroszágra lehet valószínűséget számítani erre?
2022. aug. 25. 11:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nyilván meg van az a társadalmi réteg a nők között, akikkel nem állok szóba, sem ágyba.
2022. szept. 27. 11:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Te sem vagy egy észlény. Az óvszerrel nem cseszed szét a hormonrendszeredet te idióta, míg a fogamzásgátlókkal igen. Ebben rejlik az óvszer nagy elönye ha a fogamzás részét nézzük, emellett a fertözésektöl is egész jól megvéd. A többszöri ellenörzés pedig azért van, mert egy nem rendesen kikezelt gonorrhea is tud meddöséget okozni.

Szeretem mikor buta emberek egymást gyözik meg a hülyeségröl, ahogy te és a kérdezö egyet értetek.

2022. szept. 27. 11:36
 13/17 A kérdező kommentje:

12

Sehol nem írta, hogy a Gonorrheat nem kell kezelni. Őt is kikezelték 3-szor.

Szövegértelmezés.

2022. szept. 27. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:
A kulcs abban rejlik, hogy ha észrevettem magamon hogy gáz van, tabikúra egy hétig és csak utána jött az újabb dugás. Semmi gond nincs ezzel. És biológiailag nézve (tegyük félre a szégyenérzetet), a legegyszerűbb betegségek. Egy egyértelmű baktérium, egyértelmű ellenszerrel. Egyszerűbb, mint egy darázscsípés.
2022. szept. 27. 11:45
 15/17 anonim ***** válasza:
a #10-es hozzászólás miatt írtam, ami az ezres szorzó miatt gondolom szintén ugyanaz a felhasználó...
2022. szept. 27. 11:47
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Én pont azért sz...rtam le, hogy mikor mit kaphatok el egy lánytól, vagy hogy hol (száj-punci-popsi), mert ismerem a biológiai hátterét és a gyógyíthatóságát.
2022. szept. 27. 11:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Aha, ismered...

Azért egy hét után még simán megfertözhetsz másokat, attól függetlenül, hogy te már tünetmentes vagy.

Egyszer így kaptam el egy húgycsögyulladást, a hölgy 10 nappal elötte volt dokinál, és akkor kezdte a gyógyszeres kezelést, ö már tünetmentes volt...

Az is érdekelne, hogy pl hogy kezeled ki magad egy hét alatt egy faín hepatitis c-böl, ami elég sokáig lappang?

Emellett ha egy lányt fertözöl meg HPV-vel akkor lehet hogy örökre baja lesz vele, mert folyton kiújul nála.

2022. szept. 27. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!