Akik átestek a covid fertőzésen, milyen gyógyszert szedtek?
Arra lennek kíváncsi milyen gyógyszert szedtetek mentek e orvoshoz vagy otthon pihenték ki?
Lázat csillapítottátok?
Én úgy tudom hogy 39 fokig ha viselhető akkor jobb ha nem csillapítjuk mert az immunrendszer hatékonyabban működik úgy, nem tudom hogy ez igaz-e.
Itthon pihentem ki, csak vitaminokat szedtem tripla adagban.
A férjem szintén, de neki kellett 3 napig lázcsillapító, mert magas láza és fejfájása volt.
Kedves Kérdező!
Engem és Édesanyámat nagyon elkapott a covid, majd 3 hónapig feküdtünk és voltak pillanatok, amikor olyan rosszul voltunk, hogy azon gondolkoztunk mentőt hívunk.
Persze a háziorvosunk nem írt fel semmit antibiotikumon kívül és annyi volt a válasza: "Ha nagyon rosszul van hívjon mentőt!" (Mintha magamtól nem tudnám, amúgy XD)
Végül nekünk a következő készítményekkel sikerült teljesen felgyógyulni (bioboltokban kapható):
- PRE COLD FLU intstant/filteres tea és kapszula
- Aszpirin
Rengeteget feküdtünk és fél évvel később is gyengék voltunk, alig akart visszajönni az erőnk, nagyon nehezen bírtunk visszatérni a rendes kerékvágásba.
Remélem tudtam segíteni. :)
- B. 23.
2020 decemberben ezeket írta fel a háziorvosom:
Azi Sandoz-antibiotikum
Azibiot-antibiotikum
Ezeket bakteriális felülfertőződés ellen írta. Volt még egy 3. antibiotikum is.
Lázcsillapító (nem emlékszek a nevére)
Ambroxol
C vitamin
D vitamin
2 fajta izomlazító, mert a köhögéstől elpattant az oldalsó hasizmom
Bisoprolol- mert 140 volt a nyugalmi pulzusom
Covid után,mivel fibrózisos lett a tüdőm, kaptam Foster pipát és Ventolint is.
10 napig voltam lázas, 1 hónapig voltam beteg. A poszt covid eltartott egy évig.
Trombocita és menstruációs problémáim lettek. Kb el akarok vérezni azóta. Most akarok menni hematológushoz.
Óriás adag c és d vitamint szedtem háziorvos javaslatára.
Antibiotikumot is kaptam a harmadik hétben mert a vírus gyulladásokat hozott létre nálam.
Minden más tünetinkezelés volt, napi 3 algopyrin lára, acc kohogesre, tantum verde torokfajasra es fertotlenitesre, protexin a sok pirula miatt hogy ne fájjon a gyomrom
44 napot voltam aktiv beteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!