Mi ez a szemem felett?
Figyelt kérdés
Van egy pukli ami a szemöldökcsontomtól lefelé nő, nem fájdalmas, de nem tudom mi ez és pár órája vettem észre.
Tegnap sok tengervíz ment a szemembe, ha ez számít.
Lehet valami élősködő vagy fertőzés?
2022. aug. 8. 23:50
1/5 anonim válasza:
Meg kéne nézni, hogy nem ment-e a szemedbe valami, amíg nem dagad be még jobban. Szemészetre mikor tudsz elmenni?
2/5 A kérdező kommentje:
Egy hétig még nyaralunk, hogyan lehetne megnézni? Ha felhajtom a szemhéjam, semmi nem látszik
2022. aug. 9. 06:47
3/5 anonim válasza:
Hát ilyesmivel voltam szemészeten pár évvel ezelőtt és nem csinált vele semmit az orvos, nem mondta, hogy mi ez, magától ment le a duzzanat. Ha nem romlik, nem fáj, nem viszket, nem piros, stb. akkor talán neked is elmúlik magától. Ha még ilyen lesz, amikor hazamész, akkor azért menj el vele orvoshoz.
4/5 anonim válasza:
Két dologra gondolok, vagy árpa, vagy koleszterin.
Az árpa fertõzés, a koleszterin meg zsírlerakódást csinál.
De a fertõzés valószínûbb.
5/5 A kérdező kommentje:
Árpa nem hiszem,az volt már és q szemhéjon van, utóbbi lehetséges
2022. aug. 9. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!