Kétszer is.
1. 2021. dec. eleje. Íz- és szaglásvesztés életemben először (50 körül vagyok). Fejfájás, némi gyengeség.
2. 2022. febr. eleje. Őszintén nem is emlékszem, mik voltak a tünetek.
Mindkèt kovidosság ELŐTT egy héttel voltam baromi szarul. (Hányinger, hányás, fejfájás, iszonyú gyengeség.) Majd ez elmúlt 2-3-4 nap után és azután jött a kovid.
Vagyis... belegondolva... lehet, h a nagyon rossz közérzet ALATT már kovidos voltam, jobban lettem, visszestem.
Tesztet e két alkalommal nem csináltam egyszer sem. (Korábban kh-ban többször is teszteltek, mindig negatív lett, de ez sokkal korábban volt.) De 1. alkalommal a velem akkor még egy háztartásban élő fiaimat tesztelték (OMSZ) és pozitívak voltak. A 2. alkalommal meg már túl ismerős is volt a sztori...
15
Lehet, h neked van igazad.
De én meg vagyok màr annyi idős és neveltem fel 2 gyereket (plusz betegesen érdekelnek a betegségek és mindig mindenkit nem 100, hanem 1000 százalékig kikérdezek, h mi volt, h volt), h azt gondoljam, ez a kettő ua. volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!