Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy már a nyár finisében (de még mindig van naptár szerint 27 nap augusztusból) elkezdik a koronariogatást? Miért ennyire sürgős

Figyelt kérdés
[link]

2022. aug. 4. 11:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

8-as vagyok. Csak a félreértések elkerülése végett jelezném, hogy én ezt mindenkire értem, amit írtam. Azokra is, akik oltottak, igyekeznek a vírussal kapcsolatban óvintézkedéseket tenni és nem veszik zokon ha online oktatás lesz, illetve azokra is, akik azt hiszik, hogy a vírus nem is létezik és soha nem hajlandóak beoltatni magukat és feleslegesnek tartják az online oktatást. A kérdésem mindenkihez szólt: akárhogy is gondolkodsz a vírusról, nem tudnál leakadni róla? Nem lehetne csak úgy elfogadni, hogy az van, ami van? Nem lehetne abbahagyni ezt a vitát, ami tart már 2019 óta? Mindenki gondolkodjon, ahogy akar és el van intézve. Megold bármit is az, hogy ennyit dumálunk róla? Nyilván semmit. Jó dolog vitatkozni? Szerintem nem. Akkor mi lenne ha vége lenne ennek az egésznek?

Oké, ez az oldal erről szól, hogy kérdezzen mindenki, amit akar, de mikor már a 100. kérdés, vita, veszekedés, egymás piszkálása és felesleges nyafogás megy, akkor bennem már felmegy a pumpa és tényleg nincs is értelme, mert nem változtat semmin. Ha a vírus miatti puffogással és filozofálással töltött időt mindenki hasznos dolgokra fordítaná, akkor talán mindenkinek jobb lenne az élete.

2022. aug. 4. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
11.Teljesen igazad van!
2022. aug. 4. 11:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére vírus miatt itt már soha nem lesz online oktatás, mert rájöttek, hogy egyrészt nem számít semmit, másrészt senki nem tanul alatta.
2022. aug. 4. 21:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy mire jön a fűtési szezon, be lehessen zárni a sulikat. Addigra meg lesz ágyazva a 6. vagy hanyadik hullámnak😄
2022. aug. 5. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!