Covid után két hete tartó erős szédülés- gyengeség. Valaki tapasztalt hasonlót?
Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 15:45
1/7 anonim válasza:
Februárban voltam covidos, nem túl agresszív lefutással. Utána bő hónapig szinte nagyobb fáradtságot éreztem, mint a betegség alatt. Szó szerint csak lézengtem. Aztán elmúlt.
2/7 A kérdező kommentje:
Es te szedulest is ereztel?
2022. aug. 2. 15:52
3/7 anonim válasza:
Nem szédültem, csak borzasztó gyenge voltam.
4/7 anonim válasza:
ismerősömnek volt hasonló, és Facebookos Coviddal kapcsolatos csoportban is többször olvastam. Ismerősöm tudtommal rendbe jött, de nem részletezi, most hogy van, vannak-e maradványtünetek, mindenesetre már munkaképes egy ideje.
5/7 anonim válasza:
Pénteken lett pozitív a tesztem, azóta is rohadtul szédülök, kb folyamatosan. Mondjuk én az oltás után is szédültem egy jó hétig :(
Te jobban vagy már, kérdező?
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem:( szerintem el kell mennem orvoshoz, ahogy egy kicsit többet sétálok egyből elkezdődik a szédülés
2022. aug. 9. 19:57
7/7 anonim válasza:
Uhh, az rosszul hangzik. Jobbulást kívánok!
Nekem most mintha enyhült volna egy egész picit, de még karanténban vagyok, úgyhogy pár lépésnél többet nem tettem meg egyben... Az 5. voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!