Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet covid, érdemes tesztet...

Lehet covid, érdemes tesztet venni?

Figyelt kérdés

Csütörtöktől szombatig lázas voltam folyamatosan 39,5c° volt a leg magasabb , takonyom nyálam egybefolyt , nagyon csunyán köhögök még mindig és nagyon fáj a fejem , de már nem vagyok lázas, valaki azt mondta ez tuti covid, de én nem hiszem

Ha ma veszek egy tesztet a gyógyszertárban , az kitudja mutatni , ha az voltam?

2022. aug. 1. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Nekem elég hasonló volt a covid lefolyása anno (oltás nélkül).

Még annyi hogy valami brutál fárastság és erőtlenség volt rajtam. És az is és a köhögés is hosszan elhúzódva javult csak.

2022. aug. 1. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Simán lehet, hogy covid, de szerintem nincs sok értelme tesztelni. Ugyanúgy kihevered otthon, bármilyen vírus is volt ez.
2022. aug. 1. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

Vegyél tesztet.És?Előrébb vagy vele?Nem rosszból de ha rosszul vagy úgysem mégy sehova mert nem tudsz.Sima náthánál is otthon marad az ember ha nem jól van de ha covid akkor méginkább,tudjuk:)

Mert a náthát nem kapja el tőled senki sem csak a covidot,ja értem.

Nyáron is vannak ám hányós fosós vírusok is csak szólok és nem,nem kioktatás :)Mielőbbi jobbulást!

2022. aug. 1. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:
40%
Azért akinek 39 feletti láza van, jó lenne ha nem mászkálna emberek között, legalább ennyivel tisztelje meg a másikat. Nem szeretné senki a nyár utolsó napjait betegen tölteni.
2022. aug. 2. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!