Pozitív Covid gyorstesztnél most mennyi idő a karantén?
Figyelt kérdés
Ma hívom a háziorvost is, de amúgy is itthonról dolgozom, szóval szerencsére munkába nem szól bele, mert enyhe tüneteim vannak. Csak az a kérdés, hogy most is menni kell tesztre, vagy mondhatom azt, hogy nem szeretnék, megvárom a karantén végét és kész?2022. júl. 27. 08:19
1/16 anonim válasza:
A kutyát nem érdekli már, nem kell tesztre se menni
4/16 anonim válasza:
Most nem kell tesztelni, 7 nap a karantén. De ha az 5. nap negatív a teszted, akkor véget ér a karantán.
5/16 anonim válasza:
5 vagy 7 napig kell otthon lenned. Negatív teszt se kell a munkába álláshoz, ha lejár ez az idő.
Azért várd ki a végét. Én pl szintén enyhe tüntes voltam, de a teszt után másnapra és utána még 3 napig gyenge, levert voltam. Semmi extra nem volt ezen kívül, de délután jól esett 2-3 óra alvás meg ilyenek. Nem birtam volna dolgozni, pedig nem fizikai munkát végzek én se.
6/16 anonim válasza:
Hiába pontoztok le... Most volt 2 tesztem is pozitïv és nem kellett karanténban lenni :)))
7/16 anonim válasza:
#6 Ha törvényileg nincs is, amit amúgy kétlek, akkor sem árt egy hét karanténban maradni, ha nem akarsz mindenkit megfert)őzni a környezetedben.
8/16 anonim válasza:
Minek szólni róla bárkinek is, ha pozitív az önteszted, de enyhe tüneteid vannak? Én is leszartam, eljártam ugyanúgy dolgozni, és senki nem hullott ki, le sem betegedett.
10/16 anonim válasza:
Hiába linkelsz bármit.. házi orvos se mondta a karantênt, ugyanazt mondta mint bármelyik betegségnél sőt! A munkahelyen is kijött a körlevél h nem kell bejelentened h covidos vagy nem kell teszt otthon maradsz mint minden más betegség esetén mert ezzel együtt kell már élni ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!