Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most, hogy újra jön a covid,...

Most, hogy újra jön a covid, te újra oltatod magad?

Figyelt kérdés

"Az omikron ellen két oltás nem ad elég védelmet a szakember szerint: három kell. Jelenleg Magyarországon már csak 1 375 670 emberről lehet elmondani azt, hogy az oltás által védettnek tekinthető, függetlenül attól, átesett-e a betegségen vagy sem."

Magyarán sokan akik már beoltották magukat anno, már nem számítanak védettnek, új oltás-sorozat kell. Jön a következő járvány hullám.

Te mit teszel? Melyik csoportba tartozol?

2022. jún. 29. 14:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 oltáson túl vagyok, de többet nem fogok beadatni. Rusvai is azt mondta, ezek az oltások a wuhani vírusra készültek, az omikron ellen nem sok védelmet ad, tehát kb lényegtelen hány oltasod van. Másik ok pedig, hogy a 2. és 3. után is fél évvel levett a lábamról valami nyavaja (tesztek szerint nem covid volt) tehát nem úgy tűnik, hogy olyan jó hatással lenne az immunrendszerre. Megjegyzem, előtte nem nagyon voltam betegeskedő típus.

Bele lehet kötni, de ez mind a saját szubjektív tapasztalatom.

2022. júl. 2. 02:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
12: lassan csak felviláosodtok ti oltásrajongók és átálltok a normalitás oldalára
2022. júl. 2. 09:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos semmit nem értek szinte az oltások, maximum a legelső variánsokra valamit de az elejétől kezdve látható volt (már aki meg akarta látni), hogy ezek nem válnak be. A legrosszabb az egészben az, hogy valaki vakon megbízik 1-2-3-x oltásban, majd simán el is viheti a covid vagy szenvedhet az oltás mellékhatásaitól (kisebbtől - nagyobbig több is van sajnos).
2022. júl. 3. 21:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!