Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A sebes vérmérgezésnek van...

A sebes vérmérgezésnek van látszata, vagyis észreveszem? Vagy azonnal kérjek inkább tetanuszt?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy ma beleszúrtam a kezembe véletlen egy hegyen rozsdás fémet. Nem volt teljesen rozsdás viszont eléggé szennyezett tárgyról van szó mert azzal távolítjuk el az üvegeken rajtamaradt fém kupak maradékát, vagyis nem mosott állapotban hanem még a koszos szennyezett állapotában kel leszedni. És az lenne a fő kérdésem hogy mivel nyílt seb volt (nem túl nagy) igy ha elfertőződik akkor annak lesz-e nyoma? Mert tudom elindul a piros csik a karomon de ha nem indul el attól még kaphatok vérmérgezést? Vagy mindenképpen látszódni fog a nyoma? Mert ma mióta hazaértem eléggé szédülök is bár a meleg miatt lehet csak napszúrást kaphattam meg hány ingerem is van ezért kicsit aggódok.
2022. jún. 24. 20:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére kicsit jobban érzem magam és igen lehet hogy a nap miatt voltam tegnap rosszul. Enyhe fejfájás m ég van a tarkómnál meg álmos vagyok de ezen kívül semmi, a seb körül kicsit még piros de az is rendben lesz szerintem. Köszi a válaszokat
2022. jún. 25. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!