Van aki úgy érzi, hogy a covid oltás óta nem a régi, visszamaradt valami amit az okozhatott?
Figyelt kérdés
Nekem mintha lenne valami az immunrendszeremmel, minden bajom van, folyamatos kis megfázásszerű állapot, bőrelváltozások a felsőtestemen főleg, ilyen hullámszerűen jönnek mennek ezek a dolgok. Azelőtt nem ilyen voltam, soha még a háziorvoshoz sem mentem nemhogy ilyen folyamatos dögrovás. Érdekelne más gyanít-e ilyet. Háromszor oltottak, 2x Pfizer 1x Janssen.2022. jún. 20. 17:11
1/2 anonim válasza:
Pszichológiai szövődmény.
Az oltással kapcsolatban elterjedt minden hülyeség aztán az emberek belebetegedtek és hipochonderré váltak tőle. Ez az egész társadalomban megfigyelhető, hogy az embereknek elmondásaik alapján itt fáj, ott fáj a covid oltás óta, pedig azok a fájdalmak nem valósak csak annyira a fülükbe ültették, hogy az oltás kàros, hogy beképzelnek maguknak betegségeket, fájdalmakat.
2/2 anonim válasza:
Igen en. A haziorvosomat sarokba szoritottam mert o beszelt ra. Bevallotta, hogy nem egyedi de ne aggodjak az o praxisaban ugy 30%kal tobb az oltott kovidos mint az oltatlan de ez nem az o hibaja. Kosz akkor kie? Kapja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!