Mandula műtét. Hogy is van ez?
Nem rég mononukleózisom volt, és maradt vmi idült mandula gyulladásom ami miatt nagyon hullik a hajam. kikell venni a mandulám, de nagyon félek az altatástól, lehet választani azt, hogy ne altatásba végezzék, vagy azt csak 18 felett? Segítsetek, félek!:S
16/L
Szia!
Engem 16 évesen már nem altattak! Próbálj megnyugodni! Jó egészséget és kitartást!
Szia!
Én mentőtiszt vagyok tehát benne vagyok tehát benne vagyok a szakmában és elmesélem neked, hogy működik ez a dolog.Választhatsz, hogy altassanak vagy helyi érzéstelenítéssel csinálják.(Javaslom a helyi érzéstelenítést mert akkor közvetlenül az adenotomia után sem fogsz nagy fájdalmat érezni hanem majd csak szépen fokozatosan fog jönni a fájdalom de ez sem lesz nagy dolog mert 4 órán ként cataflam-ot kapsz rá.)Utána 1 hónap a gyógyulási idő.(Ha betartod az orvos utasításait és nem eszel keményet vagy ami felsértheti az heget.)Ja és még azzal is számolj ha tonsillo adenotomia-t végeznek akkor szerintem az epipharynx-ot is kiveszik.Kicsit kellemetlen lesz de már sokan kibírták.előre is jobbulást kívánok!(Ha kérdésed lenne még szólj figyelni fogok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!