Hova lettek a "mindenki meg fog halni az oltásokTÓL" vészmadarak?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 08:57
1/10 anonim válasza:
Meghaltak az oltások hiányától. :D
2/10 anonim válasza:
Azt mondták, hogy 1-99 év alatt fognak meghalni tőle az emberek, tehát eléggé be vannak biztosítva.
3/10 anonim válasza:
Arra várnak, valami betegség kijöjjön rajtad, és egyből az arcodba vághassák, hogy az oltástól van, ők megmondták
4/10 anonim válasza:
Miért kérdezed? Nagyon hiányzanak? (Nekem nagyon nem!)
5/10 A kérdező kommentje:
4. Nagyon csendben vannak...
2022. jún. 8. 10:01
6/10 anonim válasza:
Azt mondták két év múlva fog meghalni mindenki, aki oltott. Én tavaly áprilisban kaptam az első oltást, tehát van még hátra több mint fél évem. Jövő év elején kerülnek majd elő ezek az emberek, amikor elkezdődik a tömeges számú halálozás, ugye mikor lejár a két év.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, de terjed egy újabb konteo. Le se merem írni🙉.
A majomhimlő, valójában övsömör, ami viszont valóban a covid vakcinák mellékhatása lehet. Egy majomhimlős cikkben mutattak egy kiütéses kezet, hogy az majomhimlős, aztán valaki képkeresővel megtalálta az eredeti képet, ami egy sok évvel ezelőtti övsömörös cikkben volt. Tehát egy övsömörös kéz volt.
Erre varjál gombot. Mindmeghalunk!
10/10 anonim válasza:
mi a különbség a konteó és a valóság között?
3 hónap
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!