Lehet abból bajom, ha már a 4. doboz energiaitalt iszom meg a mai nap?
Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 20:18
1/8 anonim válasza:
Idővel lesz.
Orrvérzés, fejfájás, nyomó érzés a szívben.
És bízzál benne, hogy így lesz..a szervezeted jelez időben, hogy fejezd be vagy tedd le.
EGy cukros gagyi, csak most trendi.
2/8 A kérdező kommentje:
A múltkor mikor mentem az utcán belenyilalt a szívembe, és fájt. Lehet az energiaitaltól?
2022. máj. 30. 20:27
3/8 anonim válasza:
Ha ma ennyit iszol, nem. Ha gyakran iszod azt a szart, akkor igen.
4/8 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm, aki 8-at ivott egy nap, sürgősségin kötött ki.
5/8 anonim válasza:
Én 14 éves korom óta fogyasztom. A szívem egy része megvan nagyobbodva, valamint magasvérnyomásos lettem. Ne igyad. Én azt hittem okos vagyok és mindenki hülye, túlzásokba esik. Marhára nem és hosszútávon megöl. Már jó ideje "tiszta" vagyok.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Amúgy a negyedik doboz megivása előtt írtam ki a kérdést. El kellett volna mennem, és megvennem. De nem mentem el. Elijesztettek a kommentek.
2022. máj. 31. 01:36
7/8 Ypszilon1980 válasza:
Abban a cukor az ami legnagyobb gondot okozhat, illetve a koffein, ha van valamilyen nem ismert cukorproblémád, de attól is függ milyen energiaital. Rövidtávon semmi bajod nem lesz. Májadnak lehet belőle hosszútávon problémája,illetve lehet pszichikai függés is.
8/8 anonim válasza:
5-s vagyok. A hetes válaszolónak teljesen igaza van. Emelkedettek voltak a májértékeim a vérképen, 3 hónapig nem ittam ezt a mérget, mellé máriatövis kapszulát szedtem és rendbe jött a májam. Egy lány ismerősömnél szintén ez volt. Neki is energiaital elhagyása után regenerálódott a mája. Van benne amúgy valamilyen vitamin, ami nagy mennyiségben toxikus hatással van a májra. Talán a mértékletesség a legfontosabb ezeknél az italoknak a fogyasztásánál. Azóta zero colat iszom csak, attól még bajom nem volt, de az sem az egészség fellegvára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!