Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet abból bajom, ha már a...

Lehet abból bajom, ha már a 4. doboz energiaitalt iszom meg a mai nap?

Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Idővel lesz.

Orrvérzés, fejfájás, nyomó érzés a szívben.

És bízzál benne, hogy így lesz..a szervezeted jelez időben, hogy fejezd be vagy tedd le.

EGy cukros gagyi, csak most trendi.

2022. máj. 30. 20:20
 2/8 A kérdező kommentje:
A múltkor mikor mentem az utcán belenyilalt a szívembe, és fájt. Lehet az energiaitaltól?
2022. máj. 30. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha ma ennyit iszol, nem. Ha gyakran iszod azt a szart, akkor igen.
2022. máj. 30. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy ismerősöm, aki 8-at ivott egy nap, sürgősségin kötött ki.
2022. máj. 30. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 éves korom óta fogyasztom. A szívem egy része megvan nagyobbodva, valamint magasvérnyomásos lettem. Ne igyad. Én azt hittem okos vagyok és mindenki hülye, túlzásokba esik. Marhára nem és hosszútávon megöl. Már jó ideje "tiszta" vagyok.
2022. máj. 31. 00:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Amúgy a negyedik doboz megivása előtt írtam ki a kérdést. El kellett volna mennem, és megvennem. De nem mentem el. Elijesztettek a kommentek.

2022. máj. 31. 01:36
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
62%
Abban a cukor az ami legnagyobb gondot okozhat, illetve a koffein, ha van valamilyen nem ismert cukorproblémád, de attól is függ milyen energiaital. Rövidtávon semmi bajod nem lesz. Májadnak lehet belőle hosszútávon problémája,illetve lehet pszichikai függés is.
2022. máj. 31. 05:55
 8/8 anonim ***** válasza:
5-s vagyok. A hetes válaszolónak teljesen igaza van. Emelkedettek voltak a májértékeim a vérképen, 3 hónapig nem ittam ezt a mérget, mellé máriatövis kapszulát szedtem és rendbe jött a májam. Egy lány ismerősömnél szintén ez volt. Neki is energiaital elhagyása után regenerálódott a mája. Van benne amúgy valamilyen vitamin, ami nagy mennyiségben toxikus hatással van a májra. Talán a mértékletesség a legfontosabb ezeknél az italoknak a fogyasztásánál. Azóta zero colat iszom csak, attól még bajom nem volt, de az sem az egészség fellegvára.
2022. jún. 1. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!