Gócos fog okozhat nem múló torokgyulladást?
Már 2x voltam fül-orr-gégésznél, mondta, hogy reflux miatt lehetnek a gondjaim, azt kezeltessem, semmi rendelleneset nem talált ezen kívül (ép gége, egészséges, jól mozgó hangszalagok). Mostanában jól vagyok reflux terén, nem érzem hogy marna a sav, a torkom mégsem gyógyul, akkor is be van gyulladva ha nem bántja a sav. Sajnos kiderült, hogy gócos fogam van, várok a fogorvosra. Lehet, hogy a góc tartja gyulladásban a torkom? Már elég sokféle orvosnál voltam és a fogamon kívül nem találtak semmi rendelleneset. Valaki volt már így?
(Amikor antibiotikumot kellett szednem, a torokgyulladás is sokat csillapodott, de ahogy véget ért a kúra, újra begyulladt)
Nem tudom, de nekem is állandó gondom van a torkommal, ami évek óta nem múlik, és nem találják az okát. Ezek szerint nem vagyok egyedül. :(
A refluxot nekem is mondták, de nem az.
Reméljük, neked tényleg aa fogad okozza, és utánaa megoldódik, mert ez hosszútávon tényleg őrjítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!