Bevennétek így a gyógyszert?
Ügyeleten voltam, magas láz, torok fájás, és az összes "szokásos"tünet.
Mondtam a dokoinak, hogy az antibiotikumokra allergiás vagyok.Cataflamot, Algopirint szoktam szedni, ha ilyen betegségem van.(Most is "csak"azért mentem inkább, mert nincs itthon Cataflam.Erre mit ír föl?!Dalaciant, ami penicilin tartalmú..
Ki se váltottam (van itthon egy dobozzal)
Én már eldöntöttem, csdak érdekelne a véleményetek.
Hát a doki egy barom, az ilyesmire figyelnie kell. Lehet, hogy egyik fülén bement, a másikon kijött.
Természetesen ne szedd be, szerintem visszamehetsz, hogy írja fel, amit kérsz, vagy kérj valamilyen homeopátiás szert a patikában.
Nekem is van két antibiotikum, amit nem bírok, annyira erősek a mellékhatásai. Mindig mondom a dokinak, hogy bármit, csak azt a kettőt ne. Előfordul, hogy ennek ellenére felírja. Csekkold a receptet még a rendelőben.
Hát, igen...a doktor úr sietett, meg olyan sajnos, hogy hangulat függő.Most a rossz volt a hangulata.Én 2 órát vártam rá, de ma város nap van nálunk, és gondolom "rohannia kellett" az álló fogadásra, annak ellenére, hogy ugye ügyeletes.
Nem szedem be.Cataflamot kiváltottam, azt veszek be 3*1-et.
Ja, igen, a kereszt allargia.Azt is tapasztaltam az Augmentin, és a Ceklornál.
De ételek közül is vannak amire allargiás vagyok.Pl:dió, ananász, kivi.
az a baj hogy ezeket hiába szeded be csak tüneti kezelés. ha nem szedsz bakteriális megbetegedésre antibiotikumot akkor az egész betegség legyőzését az immunrendszeredre bizod ami nem valami jó. valószinüleg fele olyan hosszu ideig tartana a betegség kb antibiotikum szedése mellett.
nemhiszem el hogy egy antibiotikumot se vehetsz be vannak gyengébbek de hatásosak pl: maripen
Hát, pedig ez van.
Legutóbb kaptam Fromilid-et, és attól is kiütéses lettem.Hidd el nem egy leány álom, mikor tudod, hogy nincs
olyan gyógyszer amit bevehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!