Az orvosokat miért nem érdekli az orrmosás?
Figyelt kérdés
Sehol nem hallottam, hogy tanácsolnák alapból. Esetleg ha valaki már beteg, akkor, de megelőzésre és a napi higiéniai dolgok között itt ez valahogy nem szerepel. Nálam a fogmosással egyenértékű, persze aki fogat se mos, az orrot se fog.2022. máj. 21. 22:09
11/16 A kérdező kommentje:
Jó tanács mindenkinek: ha az ellenkezőjét csinálod, mint amit ezen az oldalon a többség javasol, az a helyes. Hihetetlen mennyi geсibuta embert hord itt össze a szél.
2022. máj. 21. 23:09
12/16 anonim válasza:
Hihetetlen, mennyi áltudományhívőt hord itt össze a szél... :-DDD
13/16 anonim válasza:
Nagynyomású Kärchert javaslok hozzá.
14/16 anonim válasza:
Nem tudok nyilatkozni se pro, se kontra. De abban biztos vagyok, ha ilyen átlag taknyos időben elmegyek úszni, az a hipós klóros víz még az "agyvelőből" is kioldja a taknyot... Tehát *akár* lehet is benne valami...
Mondjuk kétlem, hogy ettől elmúlna az allergia :D
15/16 A kérdező kommentje:
A klóros víz az, ami a legjobban irritálja. Az teszi tönkre a nyálkahártyát, nem ez a módszer. Allergiát pedig enyhíti, nem ingerel az összegyűlt pollen, kevesebb a tüsszögés.
2022. máj. 22. 22:54
16/16 anonim válasza:
én is mosom sós vizzel vagy szalvusszal nagyon sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!