Beoltatod magad a majomhimlő ellen?
Most mivel fognak oltani, banánlével? xDDD
Majd hülye lennék oltatni magam.
Hogy micsoda, hát a 4 CoVid oltás nem véd a majomkór ellen???
Akkor meg muszáj leszek még vagy tizet felvenni :/
"A briteknél jelenleg kilenc majomhimlővel fertőzött pácienst tartanak számon, és a napokban ezeket az eseteket alaposabban is megvizsgálták a tudósok. Közölték, hogy a páciensek közül négyen melegek vagy biszexuálisak, és a beszámolóik alapján azt valószínűsítették, hogy a fertőzés szexuális úton terjedhet."
Engem ez a veszély nem fenyeget.
„Előkészülve egy himlőtámadásra, 2007 szeptemberében az FDA engedélyezett egy új, modern himlőoltást, melyet a Sanofi Pasteur készített.
2014-ben hat fiola himlőt találtak egy kartondobozban az NIH-nál, melyet átszállítottak a CDC-hez. Hónapokkal később megalkották az első teljes
vírusos gyógyszert a himlő kezelésére.”
...
„2019. szeptember 3. Az Emergent BioSolutions kétmilliárd dollárt nyer el a himlőoltásuk gyártására. Hetekkel később a két laborból az egyikben, ahol a himlőt okozó vírust tárolják, robbanás történik. És az FDA jóváhagyja az oltást a himlő és a majomhimlő ellen.”
Eddig sem oltattam magam a covid ellen sem és még élek akkor eztán sem fogom.Csináljanak amit akarnak,korlátozzanak,zárjanak börtönbe vagy mit tudom én de akkor sem kérek a löttyből mert mind csak a bajnak van:D
Aki kéri kérje egészségére váljék.Nekem kutya bajom és nagyon jól döntöttem hogy nem oltattam be magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!