Ha vagy magad, vagy közvetlen ismerősöd esett át a covidon úgy, hogy nem volt oltva ellene, milyen 2 héten túl fennálló tünetet okozott a covid a következőkben felsoroltakon kívül? Szaglást, ízlelést érintő tünet, fáradtság.
Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 10:55
1/9 anonim válasza:
Anyukám menstruációja utána 5 hónapig rendszertelen lett, 0ed8g mindig tű pontos volt.
3/9 anonim válasza:
Nekem 2 hétnél tovább egyik tünet sem tartott.
A szaglás-ízlelés elvesztése kb. másfél hétig tartott. Később még voltak rejtélyes fejfájásaim egészen hirtelenül. Az aznap este elmúlt.
Mondjuk, bár a szaglásom visszajött, utána még vagy egy évig néha édeskés szagokat éreztem, főként poros levegőben.
4/9 anonim válasza:
Köhögés, ami kb. 2 hónapig tartott. A többi tünetem 1,5-2 hét alatt elmúlt.
5/9 anonim válasza:
Háromnál tudok róla:
1) Hajhullás (enyhe tünetekkel esett át)
2) Trombózis (enyhe tünetekkel esett át rajta)
3) Minden baj, ő viszont hetekig volt lélegeztetőn, hónapokig kórházban.
Mindegyikük 40-50 év körüli, alapvetően egészséges ember volt.
6/9 anonim válasza:
én még az első évben ősszel kaptam el, 2 hét után még pár napig nem éreztem szagokat és fáradtság volt.
7/9 anonim válasza:
Semmi bajom nem volt utána, a szaglásom nagyjából 1 hétig nem működött, de ennyi.
8/9 anonim válasza:
Semmi különösebb, a pánikrohamomra volt hatással de az inkább pszichés.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat, még várok továbbiakat is, ha valaki idetéved és valami spéci tünetről tud, azaz nem szaglás vagy ízlelés elváltozása, köhögés, fáradtság , inkább olyasmi, mint amit #1-es, vagy #5-ös is írt.
2022. máj. 23. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!