Mire lehet számítani, de tényleg hozzá értőket kérdek, vajon lesz még covid hullám nálunk? Ha nem lesz új mutáns, akkor nem valószínű már idén?
Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 22:12
1/21 anonim válasza:
Majd ősszel. Most nyaralj, költs, kell a gazdaságnak.
2/21 A kérdező kommentje:
De nem vagyunk már átesve és átoltva eléggé?
2022. máj. 16. 23:06
3/21 anonim válasza:
Lesz. Ez nem kérdés. Influenza is minden évben van. Azon is mindenki átsett, nagyon sokan be vannak oltva. Mégis 100 éve minden évben van influenza járvány. Covid is lesz.
4/21 Ypszilon1980 válasza:
Nem lehet tudni, de a kórházakban az ágyakat fenn kell tartani covidos fertőződések esetére, szóval számítanak erre.
5/21 A kérdező kommentje:
Ez nem volt érv. Tudtommal influenzát nem oltatnak be annyian, mint most a covid-ot, és hogy az egyes variánsok ellen mennyire jó az oltás az is más lehet, ha egyáltalán lesz más variáns.
2022. máj. 17. 08:29
6/21 anonim válasza:
Ha úgy akarják, akkor lesz. Bármiből tudnak járvány keríteni, ha akarnak.
7/21 A kérdező kommentje:
Kérem válszoljon már valaki rendesen és a kérdésre.
2022. máj. 17. 09:13
8/21 anonim válasza:
Nem tudunk "rendesen válaszolni", mert nem tudjuk mire gondolsz. Ez tipikusan olyan kérdés, hogy te gondolsz valamit, és ennek a megerősítést várod a válaszokban. Ha nem ezt kapod, akkor csalódott vagy.
9/21 anonim válasza:
te tényleg szellemi-folyadékos vagy vagy csak tetteted?
Ez nem egészségügyi kérdés, hanem politikai kérdés, ha akarnak lesz 6. hullám ha nem akkor meg nem.
10/21 A kérdező kommentje:
De pontosan kérdeztem, és nem politikai kérdés, mondom a trollnak. De akkor még egyszer. Tehát azzal a feltételezéssel, hogy nem lesz új mutáns, ami ellen nem védenek az eddig oltások, meg a megszerzett immunitás, az. akérdésem, hogy Magarországon van-e akkor az átoltottság és a betegségen átesettek száma, hogy ebből következően elmaradjon egy következő nagy hullám? Ha lesz újfajta mutáns akkor természetesen lesz új hullám, meg akkor is, ha a védelem lecseng, ezt nem tudom, de orvosi kérdés, lehet persze ők se tudják, bár mostmár sok mérés van talán. De amennyire tudom Angliában és nálunk is azt mondjéák, hogy egyébként a populáció 9x%-a már átesett, és az a küszöb felett van, ha jól tudom. Melyik része nem volt világos a kérdésemnek?
2022. máj. 18. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!