Omikron fertőzés után vagyok, most vagyok a 21.napon.Normális,hogy még néha köhécselek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 16:52
1/12 anonim válasza:
a köhögés múlik el utoljára minden legúti fertőzésnél
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, de én is köhögök. Anyósom is még, pedig ő előbb kapta el.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már unom, nem nagyon köhögök, de már elmúlt minden tünetem régen, csak az izzadás maradt, meg az apróbb köhécselés.
2022. máj. 6. 16:57
4/12 anonim válasza:
Egy sima influenzánál is 6 hétig akár eltarthat a köhögés. Szóval igen, normális.
5/12 anonim válasza:
Februárban voltam beteg, 1 hónapig köhögtem, és sok egyéb más tünet még mindig nem múlt el, pl.: szaglásom sem jött vissza, vérnyomásom azóta is magasabb, hol itt fáj, hol ott fáj.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkit felpontoztam :)
2022. máj. 6. 17:46
7/12 anonim válasza:
Kiegészítés, azon túl, hogy normális: ha zavar, írathatsz fel köhögéscsillapítót a háziorvosoddal, nem kell szenvedni.
8/12 A kérdező kommentje:
Köptetőt? Azt két hétig szedtem. Mit ajánlasz?
2022. máj. 6. 20:52
9/12 anonim válasza:
Ha száraz a köhögésed, akkor köhögéscsillapítót. Vény nélkül dextrometorfánt.
10/12 anonim válasza:
Én 19. napon vagyok. Kb 3-4. napon volt torokgyulladàs utána mindössze két estén át fulladtam a köhögéstől. Utána már szakadozott fel, a köhögési inger teljesen megszűnt! Csak hébe-hóba köhécseltem. Az elejétől fogva lándzsás útifű szirupot ittam a maximàlis előírt adagot. A jutavit fajtàt, patikában is lehet kapni. Persze még mindig van slejm, ami szakad fel úgy hogy kràkognom kell mivel nem köhögök. Szívből ajánlom mkinek ezt a szirupot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!