Post covid, agyi ködösség?
Hát nekem is ilyen van, pedig papíron sose volt igazolt covidom, de nagyon furám érzem magam.
Mintha az iq-m esett volna 20 pontot, rossz a látásom, memóriám, fáradt az agyam, nehéz gondolkodnom, felfognom dolgokat :-(
3-as vagyok.
Én 2x is voltam olyan szituban, hogy nagyon sok időt töltöttem aktív betegek mellett. Fizikailag egy térben, és mindenki más amúgy elkapta, én elvileg nem. Egyszer se lettem beteg ebből a közegből. De voltam megfázva, ami gyanúsan abban az időben volt, mikor amúgy tömegével lettek covidosok az emberek most januárban, volt ott fejfájás, de teszt szerint negatív voltam.
Hozzátenném, hogy nálam az oltás mellékhatása is kicsit hasonló volt, vagyis full depi voltam 1db napig az oltás után...depi/nagyon rossz hangulat, de semmim se fájt, se láz se semmi. Első oltás után azt gondoltam, hogy talán csak kitaláltam ezt a rossz hangulat dolgot (én ezt érzékeltem, a testemben meg nyílván ment a "harc"). De második oltás után is detto ugyanez volt...1 napos depi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!