Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ettől meg lehet fázni?

Ettől meg lehet fázni?

Figyelt kérdés
Ha hajnalban hűvös van de valaki mégis lengeébben, nyáriasabban öltözik fel mert délután meleg lesz
2022. máj. 4. 06:12
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Meg lehet, de nem feltétlenül lesz így.
2022. máj. 4. 06:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ebben is csak a magyarok hisznek, hogy igen. Amúgy nem. Vírustól, gyenge immunrendszertől lehet megfázni. Én amúgy a réteges öltözködés híve vagyok, ha nem fázol a hajnali hűvösben lengén, akkor meg felesleges is izgulni, ha igen, valami vékonyabb alsó, felső, belefér. Akkora, amit később el tudsz tenni.
2022. máj. 4. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig van aki azt hiszi a mai világban hogy a hidegtől fázunk meg? :D

A megfázást vírus okozza aminek csak annyi köze van a hideghez hogy ez a vírus hideg időben jobban/könnyebben terjed.

A neten valamelyik nap azt olvastam hogy a hidegben az ember immunrendszere gyengül ami egy f@szság (legalábbis szerintem) elég ha megnézzük a hideg vizes zuhanyt/fürdést ami pont hogy immunerősítő hatású..

2022. máj. 4. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Csak aki minden ilyen hajnalban lengén öltözik, azzal nem kalkulál soha, hogy mi van akkor, amikor a reggeli ragyogó napsütés ellenére délelőtt f10-kor meg már beborul és egész nap csak a reggeli 12 fok marad, ohne napsütés, bónuszban viszont szemetelő eső+ északi szél.

2022. máj. 4. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ettől nem lehet. Én is így szoktam, és semmi bajom sincs. Sőt, télen-nyáron rövidnadrágban futok, és nem szoktam megfázni.
2022. máj. 11. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!