Szerintetek van esély a HIV fertőzésre?
Az utóbbi hónapokban kicsit kezdett eluralkodni magamon a hipochonderség, sokkal többet nézek esetleges egészségügyi problémák után saját magamon, ezért legyetek elnézőek ha full hülyeség amit kérdezek.
Nos nem tudom kinek mi számít gyakori partnerváltogatásnak, de az utóbbi bő 3 évben 6 szexuális partnerem volt (mind férfi). Egy kivételével mindnél "csak" orális szexig jutottunk, de volt egy tartós kapcsolat, ahol le is feküdtünk egymással. Az orálok esetében egyik partnerem sem húzott gumit, a tartós kapcsolatban meg bár sokáig használta, egyszer mégis elmaradt a gumi (ez az eset 2 éve volt).
A félelmet az váltotta ki bennem, hogy valami bajom lehet, hogy tavaly december végén volt egy 3 hetes hasmenésem amely csak antibiotikummal múlt el és a székletvizsgálat eredménye (ha jól tudom több vírust nézetett meg a háziorvosom) nem mutatott ki semmit. Ez az egész előtt az utolsó orális együttlétem októberben volt, mint mondtam orális szex gumi nélkül. Most kezdett el aggasztani, hogy mi okozhatta azt a decemberi megbetegedésem és a HIV tüneteinek utánanézve egyből persze a legrosszabbra gondoltam.
Szerintetek túlreagálom (bár ez szerintem biztos) vagy van valami alapja a fertőzés gyanújának?
Nem tartom valószínűnek, de ha annyira be vagy fosva (no pun intended) csináltass egy tesztet.
Szerintem túlreagálod.
Számomra nem derül ki, hogy meleg vagy-e vagy nem. Mindenesetre a melegek között jóval gyakoribb a HIV fertőzés, mint heterok között.
Szerintem mindenképpen jól teszed, ha csináltatsz egy HIV tesztet, lehet magánlaborba is bemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!