Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Autoimmun betegségemet az...

Autoimmun betegségemet az ORFI-ban kezelik. 2021 őszén mindez félbe maradt, mert az ORFI COVID kórház lett. Azóta nincs ambuláns ellátás,telefonon elérhetetlenek. Kórházi hátterű szakrendelés máshol Budapesten ?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 14. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy az ORFI-ban semmilyen szakrendelés ne működne, ha telefonon nem elérhetők fáradj be és kérj időpontot személyesen.
2022. ápr. 14. 21:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Konkrétan autoimmun szakrendelés NINCS.Nekem kizárólag erre lenne szükségem, nem bármilyenre."Befáradni" nem tudok az ORFI-ba, mert kerekes székes vagyok és 80km-re lakom az intézménytől.Mentőt kell rendelnem, hogy az emeletről levigyenek. De azért köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és próbáltál kioktatni...
2022. ápr. 15. 11:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Általános tanács bármely intézmény bármely szakrendelése vonatkozásában, hogy ha telefonon nem elérhetők, akkor személyesen érdemes megpróbálni időpontot kérni. Természetesen esetedben ez az általános tanács nem legitim, de miután a spec. körülményeket csak az utóbbi hozzászólásban írtad le, előtte általános kérdésre általános választ tudtam adni. Egyébként a történeted nekem továbbra is több ponton sántít.

Tényleg ne haragudj, de a leírásod alapján veled közölték, több, mint fél éve, hogy innentől egyáltalán nincs autoimmun szakrendelés, te ezt szó nélkül elfogadtad, nem érdeklődtél tőlük alternatívákról és most kezdett el zavarni, hogy nem gondoz senki? Tudok egyébként betegről, aki néhány hónapja volt az ORFI-ban immunológusnál ambulánsan. Téged lekoptattak vagy valamit félreértettél, esetleg elengedted a dolgot. Lehet, hogy akkor éppen halasztani kellett az időpontot, de a magyar eü.-ben krónikus betegként meg kell tanulni, hogy neked kell az érdekedet érvényesíteni, ellenben úgy kiesel az ellátórendszerből, mint annak a rendje és ezt teljes jóindulattal írom a jövőre nézve. Egyébként immunológiai szakrendelés tekintetében Szt. László Kh.-t vagy Honvéd Kh.-t ajánlanám Budapesten, hozzátéve, hogy nem ismerem teljesen a budapesti immunológiai ellátást, pl. SE-n nem tudom milyen lehetőségek vannak, szóval HO-t is érdemes megkérdezni, ha eddig nem történt. Helyzeteddel kapcsolatban pedig minden együttérzésem és nem akartalak megsérteni.

2022. ápr. 15. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!